Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ - CITRUS

What's about
Ιn this blog I wonder if it is advantageous to deal food preparation with the modern man .
 in my spare time I write and maintain this web site
 
Εάν συμφέρει να κάνει κάποιος όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της τροφής του, μόνος του.
Ποια είναι τα ψέματα προς τον εαυτό μας. Ποια τα ψέματα της κοινωνίας .
  Δεν υποστηρίζω ότι ξέρω καλά ή τα κάνω σωστά . Αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει. Απλώς προβληματίζομαι .  


Το σπίτι στο χωριό έρημο χωρίς τους γονείς που "εφυγαν" . Το ειχαν σαν παράδεισο . 
Κουμκουάτ δένδρο.   ---  Kumquat tree in south Greece   ---  at parent's home.

Marmelade making from our trees

 Εσπεριδοειδή για μαρμελάδα




Λεμόνια απο το κήπο του σπιτιού των γονιών στην Πελοπόννησο.
μπουκέτο με λεμονολούλουδα  που εγιναν καρποί


πρωτο βρασιμο Κουμκουατ

προετοιμασια Πορτοκαλιων 




    Kumquat marmelade
    Κουμκουάτ μαρμελάδα έτοιμη


 Εσπεριδοειδή ετοιμάζονται για μαρμελάδα με πολλά ειδη. Θα βρασουν αρκετες φορές χωρις πολύ υψηλή θερμοκρασία. Τα Αιθέρια έλαια βρίσκονται στην φλουδα .  



 Κιδώνι ψητό με κρέμα.(είναι ασχετο με τα Εσπεριδοειδή) αλλά ειναι σύνηθες εδεσμα για τους Μικρασιάτες το χειμωνα αυτα τα όψιμα Κιδώνια που ωριμάζουν τον χειμώνα . Συνισταται να βράζεται πρώτα και μετα να ψήνεται γρηγορα επειδη κατευθειαν ψησιμο προκαλή λίγο ποιο σκληρη επιφανεια στο φρουτο .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου